O nama

Čime se bavimo

Od 1971. godine proizvodimo i prodajemo kvalitetna maziva visoke učinkovitosti i sustave za podmazivanje za sektore transporta, građevinskih strojeva, industrije, poljoprivrede, prehrambene industrije, planinske tehnologije i motora.

Tijekom dugogodišnjeg poslovanja usavršili smo globalni know-how i stekli uvjerenu ekološku savjest što nam omogućuje da stavimo klijentima na raspolaganje najjednostavnije aplikacije kao i najsloženije programe fluid menadžmenta, odnosno zakup i potpuno i djelotvorno rukovođenje čitavim procesom podmazivanja kod samih klijenata.

Naša jača strana je fleksibilnost. Preko našeg laboratorija R&D (Istraživanje i razvoj) težimo stvoriti personalizirane proizvode. Što se tiče usluga također pružamo pomoć u mnoštvu inovativnih djelatnosti i asistenciju, a između ostalog usluge analize općeg stanja u kojem se mazivo nalazi, prediktivno održavanje strojeva i filtriranje ulja off-line pomoću sustava koji radi samostalno glede kruga stroja; na ovaj način smanjuje se učestalost zamjene ulja, štiti se okoliš i smanjuju troškovi.

Stavljamo isto tako na raspolaganje klijenata program za upravljanje procesom podmazivanja i održavanje pod nazivom Machine Care Program (MCP), koji omogućuje da se unaprijed odredi vlastiti program podmazivanja/održavanja strojeva i to izravno sa WEB-a.