Područja primjene

Industrija

Tko nas poznaje, zna da su naše vrijednosti održivost, partnerstvo, inovacija i djelotvornost; mi smo više partner od povjerenja nego dobavljač. Stekli smo povjerenje sve brojnijih klijenata, kojima smo pomogli da koriste proizvode na djelotvoran način, te da smanje utrošak i da eliminiraju rasipanje; našim klijetima dajemo personalizirana rješenja za svođenje ukupnih troškova na minimum, za poboljšanje proizvodne učinkovitosti, za očuvanje okoliša i zdravlja čovjeka.


Kada je u pitanju industrijski sektor, stavljamo na raspolaganje brojne usluge i preko 1000 proizvoda, među kojima biorazgradive, sintetičke i mineralne proizvode, kao što su hidraulička ulja, ulja za turbine, ulja za kompresore, ulja za ležajeve, ulja za industrijske zupčanike, masti, paste, sprejevi, deterdženti, proizvodi protiv smrzavanja, dodatne opreme i tekućina za obradu metala. Mnoga maziva za industrijski sektor su specijalni proizvodi, koji su namjenski osmišljeni, a prikladni za specifične procese, proučeni i razvijeni od strane tima stručnjaka koji djeluju u znaku inovacije.


Zahvaljujući našim uslugama, preko prediktivne analize, filtriranja, planova podmazivanja i fluid menadžmenta, u stanju smo pratiti rad strojeva i putem savjetovanja i proučavanje programa održavanja garantirati optimiziranje proizvodnih procesa i maksimalnu poslovnu rentabilnost. Savjetovanje za optimiziranje skladišta također čini sastavni dio skale naših ponuda u cilju pomaganja klijenata.
Posjedujemo certifikat o zaštiti okoliša ISO 14001 i certifikat o kvaliteti ISO 9001, koji su neophodni za poslovanje u ovom sektoru.