Područja primjene

Prehrambena industrija

U okviru prehrambene, farmaceutske i kozmetičke industrije uspješno se odazivamo na potrebe tržišta koje zahtijeva uklanjanje svakog rizika toksičnosti ili zagađivanja. Predlažemo raznovrsne usluge i certificirane proizvoda pod nazivom Food, koji su namijenjeni za upotrebu u posebice kritičnim proizvodnim uvjetima, posebice u segmentu pročišćavanja voda.
Pored spektra specijalne dodatne opreme, raspolažemo nizom biorazgradivih proizvoda kao što su hidraulička ulja, ulja za kompresore, ulja za ležajeve, ulja za industrijske zupčanike, masti, paste, deterdženti i proizvodi protiv smrzavanja, koji su formulirani pažljivo odabranim sirovinama, a koje su provjerene na temelju strogih propisa FDA 21 CFR odjeljak 178.3750 i koji posjeduju certifikaciju NSF H1. Ovi proizvodi koji su potpuno bez mirisa, bez okusa, bez boje i netoksični ipak su u stanju održati nepromijenjena tehnička i mehanička svojstva. Kao takva spadaju u maziva visoke učinkovitosti i omogućuju da se smanji utrošak i intervali podmazivanja u korist okoliša i čovjeka. Mi smo partner od povjerenja i globalni savjetnik za održavanje.


Zahvaljujući našim uslugama, preko prediktivne analize, filtriranja, programa podmazivanja i fluid menadžmenta, u stanju smo pratiti rad strojeva i garantirati optimiziranje proizvodnih procesa i maksimalnu poslovnu rentabilnost.
Savjetovanje za optimiziranje skladišta također čini sastavni dio skale naših ponuda u cilju pomaganja klijenata. Posjedujemo certifikat o zaštiti okoliša ISO 14001 i certifikat o kvaliteti ISO 9001, koji su neophodni za poslovanje u ovom sektoru.