Područja primjene

Graditeljstvo

Oduvijek djelujemo sa posebnom pažnjom prema okolišu, sukladno vrijednostima održivosti, partnerstva, inovacije i djelotvornosti, koji nas usmjeravaju prilikom izbora naših proizvoda.
U području graditeljstva za građenje kuća, zgrada, objekata, mostova ili ulica, počevši od dizalica, miješalica za beton, strojeva za asfaltiranje i još mnogo toga, usmjereni smo prema totalnoj kontroli operativnosti strojeva koji se uvijek moraju očistiti od tragova zemlje, cementa ili asfalta, koji bi mogli oštetiti njihovo funkcioniranje.
Trudimo se savjetovati i preporučiti, skupa sa širokim spektrom dodatne opreme, biorazgradive, sintetičke i mineralne proizvode, kao što su hidraulička ulja, ulja za turbine, ulja za kompresore, ulja za ležajeve, ulja za zupčanike, deterdženti, sredstva protiv smrzavanja, antikorozivna sredstva, koja su u stanju pružiti maksimalnu sigurnost, povjerljivost i duge intervale podmazivanja. Zahvaljujući našim uslugama, preko prediktivne analize, filtriranja, programa podmazivanja i fluid menadžmenta, doprinosimo u optimiziranju produktivnosti i poslovne rentabilnosti uz opće poštovanje ljudi i okoliša.

Posjedujemo certifikat o zaštiti okoliša ISO 14001 i certifikat o kvaliteti ISO 9001, koji su neophodni za poslovanje u ovom sektoru.