Područja primjene

Energija i okoliš

Danas više nego ikada prije radimo skupa sa onima koji nude isplativu, odgovornu, laku i čistu energiju. Zahvaljujući mladom i sposobnom timu, svjesnog da je energetski razvoj od društvenog, etičkog i okolišnog značaja; za sektore elektrana, vjetroelektrana, postrojenja za spaljivanje otpada, koji koriste plinske, parne, vodene turbine ili bilo koji drugi sustav, nudimo široki spektar dodatne opreme i specifičnih sintetičkih i mineralnih proizvoda, kao što su hidraulička ulja, ulja za turbine, ulja za kompresore, ulja za ležajeve, ulja za zupčanike, masti, paste, sprejevi, deterdženti, proizvodi protiv smrzavanja, antikorozivna sredstva, koja su u stanju jamčiti maksimalnu sigurnost, povjerljivost i duge intervale podmazivanja.
Želimo se natjecati da bismo poboljšali ukupnu djelotvornost postrojenja, da bismo konkretno dali doprinos smanjenju emisija ugljičnog dioksida i poštivanju ciljeva koji su postavljeni u Protokolu iz Kyoto-a, te na ovaj način pomoći razvoj ekonomije razmjera u proizvodnji energije uz poštivanje okoliša.


U tom smislu mi smo partner od povjerenja, globalni savjetnik za održavanje, koji je u stanju ponuditi personalizirana rješenja za svođenja ukupnih troškova na minimum i za izbjegavanje neželjenog zastoja stroja. Zahvaljujući našim uslugama, preko prediktivne analize, filtriranja i fluid menadžmenta, odnosno programa savjetovanja, pomoći i primjene personaliziranog programa za održavanje, u stanju smo pratiti rad strojeva i dati doprinos optimiziranju produktivnosti i poslovne rentabilnosti uz totalno poštivanje okoliša i svih nas.


Posjedujemo certifikat o zaštiti okoliša ISO 14001 i certifikat o kvaliteti ISO 9001, koji su neophodni za poslovanje u ovom sektoru.