Područja primjene

Zimska i planinska tehnologija

Oduvijek djelujemo sa posebnim oprezom prema okolišu i sukladno vrijednostima održivosti, partnerstva, inovacije i djelotvornosti; postavljamo se više kao partner od povjerenja nego kao dobavljač, odnosno kao globalni savjetnik za održavanje strojeva, koji je u stanju predložiti klijentu personalizirana rješenja za svođenje ukupnih troškova na minimum i poboljšanje proizvodne učinkovitosti.


Kada je u pitanju planinska tehnologija i čitavi zimski sektor počevši od žičara pa sve do strojeva za manipulaciju snijegom i motornih saonica, kao i opreme i vrtuljaka za zabavne parkove, raspolažemo sa raznim specifičnim proizvodima, koji su dobro sistematizirani tako da ne dođe do neželjenog zastoja postrojenja uslijed problema podmazivanjem i tako da se što više produži trajanje opterećenja u radu, da se smanji učestalost dopunjavanja ulja te da se poboljša ekonomija upravljanja proizvodnim procesima.


Posebice za strojeve iz zimskog sektora, koji rade pri iznimno velikoj vlazi i iznimno niskim radnim temperaturama, nudimo široki spektar dodatne opreme i biorazgradivih, sintetičkih i mineralnih proizvoda, kao što su hidraulička ulja, ulja za turbine, ulja za kompresore, ulja za ležajeve, ulja za industrijske zupčanike, maziva i masti za sajle, paste, sprejevi, deterdženti, sredstva protiv smrzavanja, sredstva protiv hrđe, koji su otporni na radnim temperaturama od -30°C do +120°C, kako bi pružili apsolutnu sigurnost i duge intervale podmazivanja.


Zahvaljujući našoj djelatnosti Usluga preko prediktivne dijagnoze, filtriranja, programa podmazivanja i fluid menadžmenta, u stanju smo pratiti uvjete rada strojeva, i garantirati tako kontinuitet i funkcionalnost. Isto tako i savjetovanje u svezi optimizacije skladišta je sastavni dio skale naših usluga u cilju pomaganja klijenata. Osim toga posjedujemo certifikat o zaštiti okoliša ISO 14001 i certifikat o kvaliteti ISO 9001, koji su neophodni da bi se moglo djelovati u ovom sektoru.