O nama

Oprez prema okolišu

Svaki postupak poduzeća NILS odlikuje se odlučnim zalaganjem za razumni razvoj i dobrobit ljudi, uz potpunu zaštitu okoliša.

Primjerice, koncentrirali smo naše zalaganje na razvoj dinamičke Usluge analize i filtriranja: uvjereni smo da se mazivo u dobrom stanju, unatoč tome što je teorijski prešlo vlastiti životni ciklus, ne treba zamijeniti, već kada je moguće treba se filtrirati i ponovo upotrijebiti.

Naša poslovna sredstva upotrebljavaju se najviše 4 godine, a potom zamjenjuju drugim sredstvima nove generacije, ne samo iz sigurnosnih razloga, već i kako bi se loš utjecaj na okoliš sveo na minimum.

Osim toga izvršili smo ogromno investiranje u izgradnju novog objekta u mjestu Postal (Bolzano), koji je realiziran po kriteriju Nisko energetski objekt B i koji radi na geotoplinsko grijanje. Postavljanje fotovoltažnih ploča na krov veličine 200 m² jamči godišnju proizvodnju od oko 30.000kW/h, što odgovara uštedi od 12.000 litara nafte, a to znači da se u atmosferu emitira 30 tona štetnih plinova.