O nama

Naši uspjesi

Naša maziva koja ne sadrže teške metale ili klor i široki spektar izvrsnih biorazgradivih, neotrovnih i nekorozivnih proizvoda su izumi po mjeri. Veliki uspeh poduzeća NILS je sposobnost da stavi u prvi plan personalizaciju proizvoda od strane korisnika, te tako učini korisnika aktivnim u postupku odabiranja vlastitih proizvoda.

Svaki stroj je, kao i ljudsko tijelo, različito i različit je i njegov učinak, režim rada i ritam kojima je on izložen. Ulje se posebice može usporediti sa ljudskom krvlju, koja je u stanju pružiti mnogo podataka o zdravstvenom stanju ljudskog tijela, a istodobno je i neophodni element za njegovo pravilno funkcioniranje. Mi smo u to uvjereni te se nikada nismo zaustavili samo na običnom opskrbljivanju proizvodima. Usredotočili smo se na usluge, asistenciju, na pravovremenu isporuku.

Preko uzimanja ulja iz strojeva, filtriranja, mikroskopskog promatranja, ferografske analize, prešli smo sa konvencionalnog održavanja na prediktivno održavanje ulja, te tako stvorili pogodnosti za klijenta na ekonomskom polju.