Područja primjene

Bio proizvod

Razvoj, istraživanje, inovacije, u poduzeću NILS stvorile su važan projekt za doprinos pri očuvanju zdravlja ljudi i okoliša.


Sa serijom Bio Product NILS, spektrom biorazgradivih proizvoda, koji su formulirani sa pažljivo odabranim sirovinama, svrstavamo se među najpouzdanijim proizvođačima sukladno strogim zakonima u području biorazgradivosti, kako bismo se suprotstavili riziku od zagađenja zemlje, rijeka, potoka, jezera i mora. Međunarodne normative koje su na snazi predviđaju ipak da će eksploatirana maziva dospjeti u okoliš.


Bio Product NILS nudi niz dodatne opreme i specifičnih sintetičkih i mineralnih proizvoda, kao što su ulja za motore, hidraulička ulja, ulja za kompresore, ulja za ležajeve, masti, paste, sprejevi, deterdženti, proizvodi protiv smrzavanja, ulja za odvajanje u graditeljstvu, zaštitni premazi protiv prianjanja za industriju asfalta, maziva za podmazivanje hidroelektrana, sredstva za čišćenje, ulja za lance koji rade u vodi i antikorozivna sredstva, koja se ne mijenjaju na radnoj temperaturi koja varira od -30°C do +120°C, koji su otporni na prljave, prašnjave uvjete i ostale uvjete sa jakim toplinskim odstupanjima.


Proizvodi Bio Product NILS osim toga što pružaju apsolutnu sigurnost i omogućuju podmazivanje u dugim intervalima kada su u pitanju bageri, vozila za manipulaciju snijegom, hidrocentrale sa branama, strojevi za obradu drveta, kao na primjer lanac motornih pila i ostalo, djelotvorni su protiv neželjenog zastoja stroja, koji nastaje uslijed problema vezanih za podmazivanje, te doprinose optimiziranju trajanja opterećenja u radu, smanjenju učestalost dopunjavanja ulja i poboljšanju ekonomije upravljanja proizvodnim procesima.
Bio Product NILS imaju optimalnu primjenu u strojevima za golf terene, gdje ukoliko dođe do curenja ulja, travu ne treba zamijeniti jer je izgorjela, što se, naime, dešava kada su u pitanju normalni proizvodi koji nisu biorazgradivi.
Upotreba Bio Product-a NILS preporučena je u hidroelektranama u kojima bi curenje ulja ili prekomjerno podmazivanje, moglo dovesti ne samo do teških posljedica po okoliš, već i do situacije i na političkoj razini.
Osim toga, mi nismo samo običan opskrbljivač, već partner od povjerenja i globalni savjetnik za održavanje. Zahvaljujući našim uslugama, preko prediktivne analize, filtriranja, programa podmazivanja i fluid menadžmenta u stanju smo pratiti uvjete rada strojeva, a preko savjetovanja i proučavanja programa održavanja u stanju smo optimizirati produktivnost i poslovnu rentabilnost.


Posjedujemo certifikat o zaštiti okoliša ISO 14001 i certifikat o kvaliteti ISO 9001, koji su neophodni za poslovanje u ovom sektoru.