Područja primjene

Motorbike & CO

Naše višegodišnje iskustvo u području “podmazivanja visoke učinkovitosti” omogućilo nam je stvoriti novu liniju maziva za motocikle i ATV, koja je iznimno inovativna i profesionalna, te posebice namijenjena svijetu natjecanja.


Podmazivanje motocikla susreće se sa problematikom i potrebama koja se razlikuje od onih kada su u pitanju automobili, a koji potiču u biti od smanjenog volumena motora. Stoga i maziva moraju biti podešena prema specifičnoj potrebi. Nakon dugogodišnjeg istraživanja uskladili smo potpuni spektar proizvoda od ulja za motore, ulja za vilice i ulja za kočnice do sprejeva za lance i za čišćenje motocikla kao i rashladne tekućine, a taj spektar se zove "New Racing Oils" i osmišljen je posebice za dvotaktne i četverotaktne motore i za ATV. Sa ovom posebnom linijom proizvoda ušli smo u magični svijet off road-a i to kao zvanični opskrbljivači tima Honde Gariboldi u Svjetskom prvenstvu Motocross-a MX1.
Maziva Nils pružaju brojne prednosti među kojima možemo nabrojati maksimalnu učinkovitost rada motora, posebnu jednostavnost podešavanja istog, veću sigurnost pri upotrebi i znatno manje održavanje, koje je često neophodno zbog neprikladnog podmazivanja. Proizvodi su raspoloživi u raznim formatima uz odličan odnos cijene/učinkovitosti.


Naš cilj je biti ne samo običan dobavljač, već partner od povjerenja, globalni savjetnik za održavanje, koji je u stanju pružiti personalizirana rješenja za svođenje ukupnih troškova na minimum i za poboljšavanje rezultata.


Naša usluga je na raspolaganju bilo koje sportaške strukture, za opskrbljivanje i asistenciju u tom smislu. Preko suradnje sa stručnjacima sportskih timova, koji testiraju u praksi naše proizvode, tehničari našeg laboratorija R&D NILS podešavaju proizvode “po mjeri”. U pitanju su konkretne suradnje koje su donijele konkretne rezultate: Svjetska titula MX2 iz 2015 godine i Svjetska titula 2016 MX1iz 2016 godine, obje ostvarene u suradnji sa timom Honda Gariboldi i njihovim pilotom Tim Gajser-om.

 

Više detalja na: 

www.nilsyourbike.com