Područja primjene

Poljoprivreda

U našem programu postoji jako zalaganje za zaštitu okoliša za dobrobit zajednice. Zbog toga, u poljoprivrednom sektoru, gdje je svaka obrada usko povezana sa proizvodnjom prehrambenih dobara, predlažemo spektar biorazgradivih proizvoda, napravljenih od pažljivo odabranih sirovina, koji su potpuno netoksični.

Raspolažemo nizom dodatne opreme i specifičnih sintetičkih i mineralnih proizvoda, kao što su ulja za motore, hidraulička ulja, ulja za kompresore, ulja za ležajeve, masti, paste, sprejevi, deterdženti, proizvodi protiv smrzavanja, ulja za odvajanje i antikorozivna sredstva, koja se ne mijenjaju na radnoj temperaturi koja varira od -30°C do +120°C, koji su otporni na prljave sredine, na prašnjave sredine i sredine sa jakim toplinskim odstupanjima. Svi ovi proizvodi su u stanju pružiti apsolutnu sigurnost i duge intervale podmazivanja svakom tipu stroja, od najstarijih do najnovijih, od europskog do američkog traktora.

Naša maziva su osmišljena kako bi spriječila neželjeni zastoj stroja, koji nastaje uslijed problema vezanih za podmazivanje i kako bi optimizirala trajanja opterećenja u radu, smanjila učestalost dopunjavanja ulja i poboljšala ekonomiju upravljanja proizvodnim procesima.


Mi smo partner od povjerenja i globalni savjetnik za održavanje. Zahvaljujući našim uslugama, preko prediktivne analize, filtriranja, programa podmazivanja i fluid menadžmenta, u stanju smo pratiti uvjete rada strojeva, a preko savjetovanja i proučavanja programa održavanja optimizirati produktivnost i poslovnu rentabilnost.
Posjedujemo certifikat o zaštiti okoliša ISO 14001 i certifikat o kvaliteti ISO 9001, koji su neophodni za poslovanje u ovom sektoru.