Područja primjene

Sprej i oprema

Razvoj proizvoda NILS već godinama je usmjeren ne samo za rad i očuvanje strojeva, već i smanjenje lošeg utjecaja na okoliš. Ista pravila vrijede i za proizvode koji se mogu definirati sekundarnima, odnosno koji su namijenjeni za “dodatnu” upotrebu, ali koji zbog toga nisu ništa manje važni.
U ovom sektoru nudimo proizvode Sprej 5 različitih tehnologija: maziva, univerzalna, neotrovna, zaštitna i protiv klizanja; naime, sve ono što može biti korisno u operacijama održavanja industrijskih postrojenja, strojeva i motornih vozila. Sprejevi NILS jesu izvrsne kvalitete i kompatibilni sa okolišem, sadrže potisni medij koje uopće ne sadrži CFC, odnosno neotrovne plinove, koji su kemijski inertni prema ozonskom omotaču. Unutar spektra dodatna oprema nudimo sve ono što može biti potrebno u radionici ili u postrojenjima radi optimiziranja upotrebe proizvoda poduzeća NILS, kao što je plavi papir, pasta za pranje ruku, pumpe za maziva, pumpe za ulja, tankvane, automatske mazalice i ostalo, u cilju da podmazivanje raznih strojeva postane jednostavno i sigurno.


Osim toga, mi nismo običan opskrbljivač, već partner od povjerenja i globalni savjetnik za održavanje. Zahvaljujući našim uslugama, preko prediktivne analize, filtriranja, programa podmazivanja i fluid menadžmenta, u stanju smo pratiti uvjete rada strojeva, a putem savjetovanja i proučavanje plana održavanja dati doprinos optimiziranju proizvodnih procesa i maksimalne poslovne rentabilnosti.


Posjedujemo certifikat o zaštiti okoliša ISO 14001 i certifikat o kvaliteti ISO 9001, koji su neophodni za djelovanje u ovom sektoru.